„Portánk”

otthonra hangolva

Hangulatos kis faluban, a Balaton parttól 7 km-re várunk benneteket kedvenceitekkel együtt 6 férőhelyes, önálló vendégházunkban.

Ha szeretnétek elvonulni a zajos hétköznapokból és élvezni a cserépkályhában pattogó tüzet, a falu csendjét és az ébredő természetet, akkor szeretettel várunk Szentkirályszabadján, a Róka Portán.

Kis házunk 60 nm-es, 2 szobás, otthonosan berendezett és jól felszerelt. Szúnyogháló, redőny, konyhai kisgépek teszik teljessé a kényelmet. A konyhában az alapvető fűszerek mellé frissen őrölt kávét és egy palack bort is bekészítünk az esti beszélgetéshez.

A nappaliban található egy kihúzható 160 x 200-as kanapé, a kisebbik szobában egy 160 x 200-as franciaágy és egy 140 x 200-as kihúzható ágy. Kiságy, etetőszék, fellépő, cumi melegítő, játékok, könyvek, mind a kicsiket várják.

Pihenéseteket számtalan tv csatorna és ingyenes wi-fi teszi teljesebbé.

A ház régi, vastag kőfalai miatt nyáron is kellemes a hőmérséklet, nincs szükség klímára.

A hely remek kiindulópontja lehet számos túrának akár gyalog, akár biciklivel. A falun áthaladó bringaúton a part is megközelíthető, a Bakony és Eplény is mintegy 20 perces autóút. A kulturális élmények kedvelőinek Veszprém, Zirc és Tihany látnivalóit ajánljuk. 

A zárt udvarban egy autó parkolása megoldott, az utcán ingyenesen még két autó számára van hely. Biciklik elhelyezésére fedett tárolóban van lehetőség.

Négylábú családtagokat is szeretettel várunk.

A szállást érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, és távozás napján 10 óráig lehet maradni.

SZÉP kártyát elfogadunk.

Helyi gasztronómia

ZÖLD
A Zöld, Balatonalmádi, 3 km
Kerekes Csárda
Kerekes Pince, Balatonalmádi, 6 km
Fricska Veszprém
Fricska, Veszprém, 7 km